Waar kunst, muziek en gastronomie gedurende vijf dagen elkaar de hand reiken in een schitterende kunsthappening, wordt ook het afsluitend evenement een knaller.

Op woensdag 11 november treedt Jef Neve solo in het klooster Sancta Maria. Een niet te missen act.
Het programma start om 16 uur met een inleidend optreden van Dreamdancing, een groep jonge, enthousiaste jazzmuzikanten, om dan snel over te gaan tot de top of the bill, Jef Neve.

Toegangsprijs bedraagt 40 euro

Kom naar het Gastro Ferro Lusto op 8 november en 11 november en krijg 15 Euro korting op jouw ticket
Ticket
Prijs
Aantal
Ticket Optreden Jef Neve
€40.8
Dit event wordt georganiseerd door
Rode Kruis Vlaanderen
SEP

Nuttige info

Datum: woensdag 11/11/2015
Tijdstip: 16:00:00
Deuren: 16:00:00
Locatie: Klooster Sancta Maria
Registreer nu

Klooster Sancta Maria

Eventlocatie
  • Sancta Maria 1
  • Sancta Maria 2
  • Sancta Maria 3

Over deze locatie

Zeer homogeen en kleurrijk complex gebouwen in zakelijke baksteenarchitectuur met verschillende vleugels opgetrokken uit gele en oranjerode baksteen met voornamelijk drie bouwlagen en leien mansardedaken of platte daken. Geschikt rondom drie rechthoekige binnenplaatsen met kapel op West-hoek, aan Zuid-West-zijde verschillende vleugels met onder meer toegang tot het klooster en refters (onder meer een glas en ijzerconstructie op palen, afkomstig van de wereldtentoonstelling van Brussel, 1958). Sterk geritmeerde wanden met ruime rechthoekige vensters met bewaard wit- en groengeschilderd houtwerk. Eveneens zeer ruim en luchtig interieur met contrastwerking tussen witgeschilderde wanden en baksteenelementen en kleurrijke tegelvloeren.
Kruisstraat 55-57, 9600 Ronse
België

we ♥ cookies

lees meer over onze cookie policy.